Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal fără precedent! Premierul Dacian Cioloș i-a răspuns gimnastului Marian Drăgulescu: "Este regretabilă atitudinea lui"

Postat la: 29.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dacian Cioloș, premierul României, a reacționat după acuzele lansate de gimnastul Marian Drăgulescu. 

"A fost un simplu gest de normalitate, am premiat un sport de echipa, in Romania sufera sporturile de echipa. La individual, acei medaliati iau premii si de la cluburi, la handbal nu este asa. Este regretabila atitudinea asta revendicativa a domnului Dragulescu, pe care il respectam, dar discursul sau a degenerat.

Nu vom reveni si nu va exista o alta majorare sau alta premiere, este un subiect inchis, tehnic nu se poate realiza. Mi se pare o lipsa de solidaritate deplasata din partea dlui Dragulescu, eu pot sa va asigur ca pe viitor vom cauta solutii pentru marirea premiilor, dar nu vom reveni asupra celor deja acordate", a spus Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al premierului, la Dolce Sport.

Drăgulescu este de părere că Guvernul României a făcut diferențe vizavi de premierea sportivilor. Guvernul a triplat primele pentru jucătoarele de handbal care au obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE