Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SCANDAL la Steaua. Massimo Pedrazzini s-a simțit insultat de Gigi Becali: M-a deranjat modul cum s-au împărțit banii

Postat la: 11.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Massimo Pedrazzini a plecat de la Steaua, iar postul de antrenor principal a fost luat de Dumitru Dumitriu. Italianul a dezvăluit că salariul micșorat și atitudinea lui Gigi Becali au fost cauzele pentru care a părăsit campioana României.

"Nu e vorba de 1000-2000 euro, ci de faptul ca el (nr: Gigi Becali) s-a gandit ca asta e valoarea mea. Adica merit mai putin decat anumite persoane din stafful tehnic si medical... Inseamna ca pentru el nu am valoare. Atunci, mi se pare corect sa plec.

M-a deranjat modul cum s-au impartit banii. Cifrele care s-au vehiculat nu sunt adevarate. Ne-am inteles pe 4.000 si a platit numai 3.500. Dar nu asta este discutia, ci conteaza ca salariul l-a micsorat numai anumitor persoane. Inseamna ca a considerat ca nu am valoare, nu? Nu ma apreciaza...

Daca e asa, mai bine stau acasa.

Repet, banii nu au nicio importanta, conteaza modul cum s-a gandit el sa ii imparta. Nu toti au avut salariul diminuat. Din asta rezulta ca nu a avut incredere in mine", a spus Pedrazzini pentru dolcesport.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE