Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandalul continuă! Anghel Iordănescu i-a răspuns dur lui Reghecampf

Postat la: 08.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Selecționerul Anghel Iordănescu i-a răspuns antrenorului de la Steaua, Laurențiu Reghecampf. Acesta nu se va abate de la planul lui, acela de a-i duce pe tricolori într-un cantonament, iarna aceasta.

"Reghe" s-a arătat nemulțumit că selecționerul a programat cun stagiu chiar în perioada în care mai multe echipe din Liga 1, printre care și Steaua, aveau programate cantonamente.

"Inca nu s-a decis 100% unde se va disputa, dar vom sti cu siguranta zilele urmatoare locul si adversarii. Sa speram ca toate cluburile vor intelege si vor sprijini echipa nationala, pentru ca este singura care mai reprezinta tara. Niciuna dintre echipele de club nu mai este in cupele europene si sper ca antrenorii sa inteleaga sa fie alaturi de echipa nationala.

Pentru fotbalul romanesc, cel mai important este sa reintram in circuitul de performanta. Nu am mai fost la un european de 8 ani, iar la un mondial de 20 de ani, de aceea performantele ar trebui puse inaintea spectacolului. Si sa nu uitam ca avem nevoie si de fotbalisti de exceptie pentru spectacol", a spus Iordănescu la Dolce Sport.

"Eu sunt împotriva acestui cantonament și să am o discuție cu selecționerul Iordănescu pe această temă. Noi lucrăm foarte bine la club, iar mie mi cere performanță la Steaua. Dacă eu nu am jucătorii în perioada de pregătire nu pot răspunde pentru rezultatele Stelei, asta să fie foarte foarte clar!!! Nu înțeleg de ce trebuie ca echipa națională să facă un cantonament în aceeași perioadă cu cluburile! Antrenorii echipei naționale nu au încredere în antrenorii și în ședințele de pregătire care se fac la cluburi în perioada respectivă? Ce altceva să înțeleg?!", a declarat Reghecampf, zilele trecute, pentru Gazeta Sporturilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE