Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep, despre popularitatea câștigată: Unele persoane îmi cereau permisiunea să mă sărute

Postat la: 05.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: tennisforum.com

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (23 de ani, locul 2 WTA) și-a asigurat prezența la Turneul Campioanelor de la Singapore. Competiţia va avea loc în perioada 25 octombrie - 1 noiembrie. Constănțeanca i-a pus gând rău liderului mondial, Serena Williams.

"Sunt foarte bucuroasă că m-am calificat din nou pentru Turneul Campioanelor. Anul trecut am avut un parcurs bun, am ajuns în finală şi în grupe am învins-o pe Serena. Voi face tot ce voi putea pentru a avea rezultate şi mai bune în acest an", a declarat Simona Halep, pentru foxsports.

A doua jucătoare a lumii a devenit extrem de populară, iar înaintea finalei de la Roland Garros, fanii au avut diverse doleanțe."Toată lumea mă recunoştea oriunde mergeam. Toată lumea îmi cerea să se fotografieze cu mine. Unele persoane îmi cereau permisiunea să mă sărute. Nu am nevoie de pază, pentru că oamenii sunt drăguţi cu mine şi doar mă felicită atunci când mă văd, astfel că este în regulă", a mai spus Simona.

Halep va evolua în turul al treilea al ultimului turneu de Grand Slem al anului, US Open, cu americanca Shelby Rogers (locul 154 WTA, venită din calificări). Meciul va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, nu înainte de ora 02.00 și va fi televizat de Europsport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE