Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua a cerut oficial să evolueze pe arena echipei SCM Pitești

Postat la: 19.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conducerea clubului Steaua i-a cerut Ligii Profesioniste de Fotbal ca partida cu Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 19-a a Ligii I, să se dispute la Piteşti, pe Stadionul Nicolae Dobrin, informează Mediafax.

Se pare că o comisie a forului a vizitat arena din Pitești și a făcut o serie de recomandări privind remedierea unor nereguli. Dacă aceste probleme vor fi rezolvate în timp util, Steaua va juca meciul cu Astra la Piteşti.

Formaţia pregătită de Mirel Rădoi a disputat, marţi, o partidă de verificare cu echipa de Liga a III-a, SCM Piteşti, câştigată cu 1-0, la Piteşti. La finalul meciului, bucureștenii s-au arătat încantați de numărul mare de suporteri prezenți în tribune și au declarat că vor să evolueze și în partidele considerate pe teren propriu, pe arena argeșeană.

Partida Steaua - Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 19-a a Ligii I este programată duminică, 29 noiembrie, de la ora 20.30.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE