Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua a trimis un comunicat oficial, după ce două meciuri din mandatul lui Reghecampf ar fi fost blătuite

Postat la: 06.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: prosport.ro

Conducerea Stelei a reacționat după ce procurorii suspectează două meciuri ale roș-albaștrilor ca fiind blătuite.

"Steaua nu a fost şi nu este implicată în meciuri trucate!

Fotbal Club Steaua Bucureşti regretă faptul că numele clubului a fost implicat, fără voie, într-un rechizitoriu legat de trucarea unor meciuri din 2013 şi neagă orice implicare în astfel de practici.

Clubul nostru are o tradiţie îndelungată şi un nume respectabil atât pe plan naţional, cât şi internaţional, astfel încât considerăm că şi o simplă speculaţie cu privire la o implicare a Stelei în trucarea unor meciuri ar reprezenta o lipsă de respect şi o ofensă adusă celui mai titrat club din istoria fotbalului românesc.
Sperăm ca anchetele oficiale să aducă lumină în acest caz, în care clubul nostru pare să fie implicat doar ca şi victimă colaterală şi ne exprimăm, încă o dată, dezamăgirea cu privire la acest lucru. FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI", se arată în comunicatul oficial postat pe site-ul oficial al campioanei României.

Procurorii anticorupţie din Singapore anchetează două meciuri de verificare ale Stelei din perioada în care roș-albaștrii erau antrenați de Laurenţiu Reghecampf .
Mai exact, asiaticii suespectează meciurile Steaua - Sturm Graz 3-3 şi Steaua - Dinamo Moscova 1-2 că ar fifost blătuite de mafia pariurilor. Cele două jocuri s-au disputat în 2013.

Atunci, casele de pariuri au blocat meciurile tidele, după ce s-au pariat sume imense pe numărul de goluri marcate. De exemplu, peste 2.5 goluri avea cota de 2.10 înainte de meci, iar cu doar cinci minute înainte de startul jocului, cota scăzuse la 1.30.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE