Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua - ACS Poli 3-1, etapa a 23-a. Bănățenii se pot consola cu golul sezonului / VIDEO

Postat la: 21.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fcsteaua.ro

Steaua a câștigat meciul disputat la Pitești, luni seara, scor 3-1, în fața echipei ACS Poli Timișoara, în epilogul etapei a 23-a a Ligii I. Roș-albaștrii s-au impus în toate cele patru partide, de la venirea lui Reghecampf pe banca tehnică.

În minutul 22, Tade a marcat, după o pasă primită de la Hamroun, dar francezul se afla în ofsaid în momentul pasei, astfel că golul nu a fost validat. Deschiderea scorului s-a produs în minutul 33. Adi Popa a centrat de la marginea careului de 16 metri, Bocșan încercat să respingă, dar mingea a intrat în propria poartă!

În minutul 48, Tahar i-a pasat lui Stanciu, după care decarul a făcut un un-doi cu Tade și a înscris cu un lob pentru 2-0. Steaua a dus scorul la 3-0, în minutul 80. Hamroun a primit o pasă de la peste 40 de metri de la Stanciu și l-a învins pe portarul bănățenilor.

ACS Poli a redus din diferență cu opt minute înainte de final. Dan Popescu a înscris cu un șut de la peste 30 de minute. Golul fundașului stânga poate candida la reușita sezonului.

În urma acestei victorii, Steaua a încheiat anul pe locul 4. cu 40 de puncte în clasament, cu șase puține decât liderul Astra. De cealaltă parte, ACS Poli ocupă poziția a 11-a, cu 21 de puncte.

Cele două echipe

Steaua: Niţă - Râpă, Papp, Varela, Toşca - Muniru, Filip (Tahar '13, Tudorie '65) - Popa, Stanciu (Enceanu '81), Hamroun - Tade. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

ACS Poli: Kirschstein - Belu, Bocşan, Melinte, Popescu - Hernandez, Sarmov (Popescu '68), Llorente, Curtean - Elek (Bărbuţ '43), Goga (Popovici '54). Antrenor: Florin Marin.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE