Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua - Astra 0-1, etapa a 19-a. Găman a dat lovitura la ultima fază a meciului / VIDEO

Postat la: 29.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astra a câștigat derby-ul cu Steaua disputat duminică seara, în etapa a 19-a a Ligii I, cu scorul de 1-0, pe arena Nicolae Dobrin, din Pitești. La meci au asistat peste 10.000 de spectatori.

Fază controversată în minutul 18. Oaspeții au solicitat penalty, după un duel între Varela și Boldrin, în careul roș-albaștrilor. Steaua și-a creat prima ocazie clară a partidei în minutul 28. Adi Popa nu a reuşit să-l învingă de portarul Silviu Lung junior, deși se afla într-o poziție ideală. Astra a forțat, iar în minutul 54 De Amorim a trimis periculos, dar portarul Niță a respins în corner. După doar un minute, Breveld a replicat, iar mingea lui a căzut pe plasă. Finalul de meci a fost unul nebun. În minutul 75, Niță a scos incredibil lovitura de cap a lui Boldrin. După doar un minut, Budescu a fost blocat de Niță, iar oaspeții au cerut penalty.

La ultima fază a meciului, în minutul 90+5, Valerică Găman a marcat cu o lovitură de cap, după un corner executat de Boldrin. În urma acestei victorii, Astra a acumulat 40 de puncte și ocupă primul loc al Ligii I. De partea cealaltă, Steaua ocupă locul 4, cu 30 de puncte.

Cele două echipe

Steaua: Niţă - Papp, Varela, Carp, Toşca - Breeveld, Filip - Popa, Stanciu, Hamroun (Tahar '74) - Chipciu (Tade '31). Antrenor: Dumitru Dumitriu.

Astra Giurgiu: Lung - Enache, Găman, Geraldo, Morais - Boubacar, Boldrin - Teixeira, Budescu (Dandea '87), De Amorim (Florea '67) - Alibec (D. Niculae '82). Antrenor: Marius Şumudică.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE