Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua și Astra își află adversarele din play-off-ul Europa League. Când va avea loc tragerea la sorți și cu cine ar putea pica

Postat la: 07.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: youtube.com

Steaua București și Astra Giurgiu sunt reprezentantele României la tragerea la sorți pentru play-off-ul Europa League, care va avea loc azi, de la ora 13.00.

Roș-albaștrii au fost eliminați din turul trei preliminar al Champions League, cu scorul general de 5-3 de Partizan Belgrad, în timp ce elevii lui Marius Șumudică au acces în următoarea fază a competiției, grației victoriei, scor 2-1, obținută în fața echipei engleze West Ham United, în manșa secundăa a turului trei preliminar al Ligii Europa. La general, scorul a fost 4-3 în favoarea giurgiuvenilor.

Campioana României va fi cap de serie la tragerea la sorți, unde vor fi 44 de formații în urne. În schimb, Astra va avea șansa a doua. Capii de serie vor fi împărțiți în patru grupe, două cu cinci echipe, două cu șase, la fel și formațiile care nu sunt capi de serie, iar cele patru grupe vor fi împerecheate. Apoi, din fiecare grupă pereche se vor stabili duelurile din play-off.

Posibile adversare ale Stelei

Rosenborg
Qarabag
Hajduk Split
HJK Helsinki
Zorya Luhansk
Atromitos
Molde
FC Thun
Dinamo Minsk
Jablonec
Zilina
Midtylland
Videoton
Brondby
Vojvodina
Rabotnicki
Milsami Orhei
Odd
Gabala
Kairat
Rheindrf Altach

Posibile adversare ale Astrei

Borussia Dortmund
Ajax
Rubin Kazan
Athletic Bilbao
AZ Alkmaar
Red Bull Salzburg
Viktoria Plzen
PAOK
Young Boys Berna
Sparta Praga
Fenerbahce
Standard Liege
Legia Varșovia
Bordeaux
Panathinaikos
Lech Poznan
Saint-Etienne
Slovan Liberec
Southampton
FC Krasnodar
Belenenses

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE