Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steliștii FAC MITING împotriva lui Gigi Becali. Află când va avea loc

Postat la: 24.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe 24 octombrie, de la ora 14.00, la stadionul Steaua, fanii echipei care a cucerit cele mai mari performanțe din fotbalul românesc organizează un mitin de amploare, la care sunt aşteptaţi fani ai roș-albaștrilor din toată țara. Tonul a fost dat de Jan Pavel, fostul lider al galeriei din Ghencea.

"Mă voi implica în salvarea spiritului stelist! Ştiţi ce a însemnat Armata Ultra, am fost cei mai tari din ţară timp de două decenii. Ce a mai rămas acum? Nimic, stadionul gol, doar rudele jucătorilor şi acoliţii creditorului-profitor (C-P). Sub stăpânirea Războinicului Întunericului s-au făcut ‘mari performanţe', cu care C-P se laudă permanent. Au făcut 10 puncte din 72 posibile, în patru ediţii de Champions League! CFR Cluj a făcut 10 din 18 într-o singură ediţie! Banii au mers mereu la creditor, nu la echipă. A distrus tot, prin minciunile şi intervenţiile sale caraghioase. Acesta e doar începutul! Fac apel în ultimul ceas să vă treziţi, să vă luaţi înapoi ce vă este vouă cel mai drag pe lume, Steaua Bucureşti! Echipa noastră! Misiunea va fi grea, îl contestăm pe creditor! Vom atenţiona şi Armata, fără violenţă, fără provocări. Bucureştiul trebuie să devină roş-albastru!", se arată în mesajul lui Pavel.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE