Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steliștii numără zilele până la derby-ul cu Dinamo: "Ne despart foarte multe puncte în clasament. Sunt ambiții și orgolii mari"

Postat la: 18.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Au mai rămas patru zile până la derby-ul Dinamo - Steaua, iar roș-albaștrii se gândesc doar la marele meci. Nicușor Stanciu a prefațat derby-ul fotbalului românesc.

"Nu știu dacă există o favorită! Ne despart foarte multe puncte în clasament. Cert e că în ultimele întâlniri, sau mai bine zis în ultimii patru ani noi n-am mai pierdut în fața lor. Deci cred că vom avea un moral bun, iar faptul că vom juca chiar la ei acasă ne va ambiționa și mai mult pentru a obține victoria.

După părerea mea e singurul derbydin campionatul nostru așa că nu se pune problema să fie doar un simplu meci. Sunt ambiții și orgolii mari, dar cum am mai zis ne dorim victoria!", a declarat Stanciu, la Dolce Sport.

Înaintea etapei a 18-a, Steaua ocupă locul 3, cu 30 de puncte în timp ce Dinamo e pe poziția a 5-a, cu 27 de puncte. Derby-ul Dinamo - Steaua este programat duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, pe arena din Ștefan cel Mare. Meciul va fi transmis în direct de TVR 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și Look TV.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE