Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TRAGEDIE. Un fotbalist din România a fost omorât după o altercație într-un club de noapte

Postat la: 22.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: www.sott.net

Un bărbat din Lehliu Gară care l-a bătut, sâmbătă după-amiază, la finalul meciului dintre echipa locală Victoria şi Dunărea Ciocăneşti, scor 0-2, din etapa a 16-a a campionatului judeţean de fotbal Călăraşi, pe Adrian Oprea - Motorină, jucător al formației vizitatoare a fost omorât, informează mariustuca.ro.

upă partidă Ionuţ Coroian (28 de ani) a mers cu jucătorii gazdelor şi a urmărit derby-ul Spaniei, dintre Real Madrid şi FC Barcelona, scor 0-4, pentru ca mai târziu să ajungă într-un faimos club de noapte din oraş. Acolo avea să-şi găsească sfârşitul.

În urma unui scandal, tânărul a ieşit în faţa localului, unde a fost înjunghiat. Nu înainte de a-l tăia pe față pe unul dintre atacatorii săi. El a primit însă șapte lovituri de cuţit - patru în zona posteriorului, una în zona pieptului, alta la gât şi încă una la cap. Agresorii sunt doi indivizi din satul Săpunări, aflat la câţiva kilometrul de locul faptei.

Totul s-a petrecut la ora 23:40. După 15 minute un echipaj SMURD a sosit la faţa locului, însă nu a mai putut face nimic. Intervenţia ar fi putut fi mai rapidă dacă autospeciala nu ar fi fost nevoită să aştepte la barieră trecerea unui tren care circula pe ruta Bucureşti - Constanţa. Martori ai celor întâmplate povestesc că la 11:46 Ionuţ Coroian încă respira.

Tânărul ucis aseară la Lehliu Gara fost închis până în luna august a acestui an la penitenciarul de la Slobozia, pentru tentativă de omor.
De la eliberarea să a jucat fotbal "pe fals" pentru Rapid Razvani, formaţie care evoluează în Liga a 5-a Călăraşi. În toamna acestui an, la un meci jucat pe teren propriu cu Unirea Spanţov, scor 3-2, a fost schimbat la pauză pentru ca în repriză a două să-l ameninţe în repetate rânduri cu un cuțit pe arbitrul asistent Fane Porumbel.

Ionuț Coroian era suporter al echipei Steaua. Ieri, după meciul de la Lehliu Gară, stabilise cu câțiva prieteni din copilărie să vadă derby-ul din această seară, cu Dinamo, într-un bar din oraș. Acasă nu avea o situație tocmai bună. Era orfan, iar singura rudă pe care o avea era un bunic. În aceste condiții, cheltuielile pentru înmormântare vor fi suportate de către Primăria Lehliu Gară.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE