Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șumudică a luat poziție după ce Reghecampf nu-i lasă pe steliști la națională

Postat la: 25.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marius Şumudică, antrenorul Astrei are un nou motiv să se certe cu steliștii. Tehnicianul pune cantonamentul reprezentativei României în fața interesolor clubului giurgiuvean, nu ca roș-albaștrii. 

"Pentru mine, ca antrenor, este o mândrie să am cât mai mulţi jucători la naţională. Poate fi deranjant să-ţi plece mulţi jucători la lot în acelaşi timp, dar noi suntem de mult timp împreună şi avem relaţiile de joc închegate. Convocarea la naţională ar trebui să fie o mândrie şi pentru jucători", a declarat, luni, Şumudică pentru Mediafax.

Anghel Iordănescu a convocat patru jucători de la Astra pentru turneul de pregătire din Antalya: Silviu Lung, Valerică Găman, Gabriel Enache, Denis Alibec.
Delegația României a plecat luni spre Turcia, acolo unde tricolorii se vor pregăti până la data de 6 februarie.

Selecționerul Anghel Iordănescu a chemat la națională șase stelișt pentru acţiunea din Turcia. Ulterior, conducerea clubului s-a înţeles cu Federația Română de Fotbal ca doar patru dintre ei să meargă la lot. A picat însă şi această variantă, iar campioana a propus să vină la naţională trei jucători în prima săptămână şi alţi trei, în a doua săptămână. În cele din urmă, Steaua București nu a mai trimis niciun jucător la acțiunea din Turcia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE