Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Pițurcă, deranjat de problemele campioanei: "Pentru mine asta nu e Steaua. N-are sigla, n-are palmaresul". Mesaj dur pentru Rădoi

Postat la: 17.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: reporterntv.ro

Victor Pițurcă deplânge situația în care a ajuns Steaua București. Roș-albaștrii nu mai pot folosi numele echipei, nu au siglă, nu mai pot folosi baza din Ghencea, iar situația palmaresului este incertă.

"Pentru mine nu e Steaua. E Steaua? Pentru mine nu e. N-are sigla, n-are palmaresul. Ca și Craiova. Bine, Craiova va avea, dar peste doi ani, cine știe ce se va întâmpla.

Nu mă interesează pe mine ce face Mirel Rădoi. E problema lui. Eu nu am mai avut o relație cu Rădoi după ce și-a încheiat activitatea la națională. Nu vreau eu să vorbesc despre Mirel Rădoi.

De ce să-mi pară mie rău de Rădoi? E problema lui, ăsta e fotbalul. Cum să fii antrenor și să nu-ti conduci echipa? Eu asta nu înțeleg. Păi cine conduce echipa atunci?

Ce mă interesează pe mine Țiți Dumitriu? Am auzit că a vorbit urât despre mine când am plecat de aici. Probabil s-a dus și el acolo să primească un salariu", a spus Victor Pițurcă pentru Dolce Sport.

Victor Pițurcă a vorbit și despre rezultatele campioanei en-titre. Fostul selecționer i-a acuzat pe Gabi Iancu și Nicușor Stanciu că nu au progresat în ultimul an.

"Ce explicații să am pentru parcursul Stelei? Valoarea lotului, valoarea patronului... Că el zicea că el se bagă. Asta ca o glumă. Bine, am înțeles că acum nu se mai bagă. Însă sunt convins că Rădoi și staff-ul lui se ocupă de situația de acum.

Dar nu îl pot acuza pe Rădoi de rezultate. El e novice în meseria asta. Dar e și valoarea lotului. Eu aveam alte pretenții de la jucători, de la Stanciu, de la Iancu, care a plecat. Eu mă gândeam când eram la națională că voi avea jucători fantastici, dar ei nu au progresat deloc", a conchis Pițurcă.

Piţurcă s-a născut pe 8 mai 1956, în localitatea Orodel, judeţul Dolj. Ca jucător al Stelei, Pițurcă a câștigat, printre altele, Cupa Campionilor Europeni, Supercupei Europei şi Gheata de Bronz a Europei, în 1988.

Piţurcă a antrenat-o pe Steaua ca secund în 1991, iar un an mai târziu a devenit principal. A mai antrenat Steaua de trei ori (2000-2002, 2002-2004 și 2010).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE