Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Wuhan 2015. Simona Halep vs Anastasia Pavlicenkova, în turul doi al competiției. Ora și televizarea

Postat la: 29.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1) va debuta marți la ediția din acest an a turneului de la Wuhan, competiție dotată cu premii totale de 2.212.250 dolari.

Constănțeanca este direct calificată în turul secund al turneului de categorie Premier 5, fază în care va evolua cu rusoaica Anastasia Pavlicenkova (locul 32 WTA). În runda inaugurală, aceasta a trecut de compatrioata sa, Svetlana Kuzneţova (locul 30 WTA), scor 6-0, 6-1, după 48 de minute de joc.

Halep şi Pavliucenkova s-au mai întâlnit de cinci ori şi de fiecare dată s-a impus constănțeanca. Cea mai recentă victorie datează de la turneul de la Cincinnati, când Halep a câştigat, scor 7-6 (3), 6-2.

Meciul dintre Simona Halep și Anastasia Pavlicenkova, din turul doi al turneului de la Wuhan, este programat marți, nu mai devreme de ora 16:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE