Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noua Ordine Mondială și conspirația MERKEL - PUTIN (XIV)

Postat la: 11.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cancelarul german și președintele rus încearcă să ducă la îndeplinire visul ultimului dictator al Germaniei, ulterior al francmasoneriei și al unor organizații evreiești, care au pus în plicare planurile lui Adolf Hitler - cosmetizate pe ici, pe colo - de unificare a Europei într-o federație de state.

Nu-i vorbă, Uniunea Europeană a fost creată, însă Germania și Rusia încă nu și-au atins obiectivul principal, și anume acela de-a controla bătrânul continent din toate punctele de vedere. În concluzie, era nevoie de o diversiune. Valul migraționist alimentat de către cancelarul Merkel, împreună cu țările ce gravitează în jurul Germaniei, apare din ce în ce mai evident sub forma unei diversiuni, prin care se încearcă deturnarea atenția opiniei publice europene de la Noua Ordine Europeană, pusă la cale de Berlin și Moscova. Restul sunt povești, în opinia noastră.

Inițial s-a crezut că Angela, în înțelepciunea ei, ar intenționa să integreze musulmani în țara pe care-o păstorește, pentru a spori baza de impozitare a Germaniei. Dar cum anul trecut s-a trezit pe cap cu peste un milion de refugiați și migranți (foarte mulți fără vreo calificare - 90-95% - și chiar analfabeți), s-a gândit să umple întreaga UE cu islamiști, pentru a spori piața europeană. Cu mențiunea că foarte puțini dintre aceștia au venit în Europa ca să muncească, ci mai mult ca s-o ducă mai bine, din banii țărilor de adopție. Ori din rațiuni ocupaționiste, fiindcă oricine poate ține o armă-n mână, după un scurt instructaj.

Demn de reținut este și un alt aspect. Cât se poate de adevărat, Germania a înghițit până-n prezent cei mai mulți migranți și refugiați. Ajunsă în mod deliberat în dificultate, motorul Europei îi va distribui pe aceștia pe întreg cuprinsul continentului, cu excepția vremelnică a statelor mai sărace. Și cum economia țării lui Merkel se bazează în principal pe export, înseamnă că piața Germaniei va crește simțitor chiar între hotarele bătrânului continent. Așadar, putem spune că avem de-a face cu o falsă și laborioasă criză imigraționistă pusă la cale, iar nu cu una autentică, vizând rațiuni de ordin umanitar.

În actualele condiții, este greu de crezut că Angela n-a știut ce se petrece, când a adoptat haotic politica ușilor deschise. Ori că pentru un islamist a muri în numele Coranului constituie o bucurie mai mare decât a trăi în numele Bibliei pentru un creștin. Sau că creștinii din țările arabe au fost prigoniți de secole de către populațiile majoritar musulmane, ceea ce se va întâmpla și în Europa, atunci când băștinații vor fi copleșiți. Merkel a mers până acolo unde a îndrăznit să afirme că afluxul refugiaților (printre care se regăsesc numeroși luptători ISIS și Al Qaida - potențial teroriști) reprezintă o șansă pentru Germania de mâine, fără a preciza la obiect în ce constă atare șansă.

Nu cumva într-o Nouă Ordine, în care țara pe care o conduce se va număra printre cele câteva vârfuri de lance? Cert lucru, confruntată cu invazia arabă (dar și africană) ce deocamdată nu pare a putea fi stăvilită, subiectul conspirației germano-ruse, pentru a se plasa la conducerea Europei unite, a ajuns pe planul secund. Ceea ce, în mare taină, s-a și preconizat. Pentru a depăși impasul crat, vicecancelarul german, Sigmar Gabriel, caută soluții la Davos, mai ales că, în ultimele zile, se vorbește tot mai mult despre eșecul Schengen, imposibilitatea integrării musulmanilor în societatea creștină și chiar dezmembrarea UE.

Pe fondul migranților arabi și nu numai, care au forțat granițele țărilor bogate ale Europei, se creează premisele unei abordări globale a riscului musulman, ceea ce se pare că își dorește Angela, sprijinită de Vladimir. Că tot veni vorba despre Rusia, liderul de la Kremlin stă liniștit, fiindcă va știi să rezolva cu ușurință problemele de acest gen, cu mână forte. Un prim exemplu în acest sens a fost oferit deja. Câțiva migranți aflați în tranziție prin nordul Rusiei au atacat niște Natașe, iar dintre aceștia, 18 au ajuns în spital, rupți cu bătaia, iar 33 în spatele gratiilor.

În ceea ce privește interesele țării noastre, noi nu trebuie să facem altceva decât să gestionăm în mod decent tranzitul islamiștilor, chit că treaba asta ne va costa, pe cap de așa-zis refugiat, mai mulți bani decât acordă statul copiilor și persoanelor defavorizate ori pensionarilor fără mijloace suficiente de subzistență. Deoarece niciun musulman aflat pe calea pribegiei nu este atât de tâmpit, încât să vrea să se stabilească la noi ori să-și ia serviciu, știut fiind faptul că, prin tradiție, arabi nu prea se omoară cu munca. Doar, cel mult, cu negoțul.

În actuala conjunctură, SUA și Marea Britanie au remarcat deja adevăratul pericol cu care se confruntă Europa, și anume alinața germano-rusă, care tinde să copleșească acest continent. Motiv din care primii investesc masiv în echipamentul militar în eurozonă, iar englezii țin în șah Germania sub amenințarea părăsirii UE. Iar celelalte țări comunitare chibițează pe lângă marile puteri nominalizate până aici, încercând să-și apere - atât cât se poate - propriile interese și aspirații.
Confruntată cu interesele la cel mai înalt nivel mondial ale marilor puteri, România se află între ciocan și nicovală, exact așa cum s-a poziționat dintotdeauna.

Trăitorii acestui popor îi urăsc pe ruși, pe care-i consideră răspunzători pentru zecile de ani sub comunism, uitând că țara noastră, alături de Germania, Italia și Ungaria, a atacat Rusia în ce-a de-a doua conflagrație mondială. La fel cum ignoră bombardamentele americane asupra Bucureștiului și Ploieștiului, spre exemplu. Că noi am trecut dintr-o tabară-n alta de-a lungul vremurilor, nimeni nu mai scoate vreun cuvințel, trecându-se cu nonșalanță mai departe. În episodul următor al serialului de față vom încerca să trecem în revistă poziția în care se află țara noastră și de cine ar trebui să ne ferim mai abitir: de rușii aliați cu nemții, ori de americanii aliați cu englezii? Că, până acum, niciunii dintre aceștia nu ne-au vrut binele.

Dan Coste

(va urma)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE