Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adio Champions League? UEFA vrea să înființeze o nouă competiție inter-cluburi

Postat la: 13.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marile cluburi de fotbal din Europa doresc înființarea unui super campionat, în care să participe 20 de echipe. Karl-Heinz Rummenigge, preşedintele grupării Bayern Munchen, a a dat detalii despre noul proiect

"Nu putem exclude ca, în viitor, să înfiinţăm un campionat european cu mari cluburi din Italia, Germania, Anglia, Spania şi Franţa, sub egida UEFA sau a unei organizaţii private", a spus Rummenigge, marţi, 12 ianuarie, în cadrul unui colocviu asupra fair-play-ului financiar, care a avut loc la Milano, informează digisport.ro.

"Este vorba de o competiţie cu 20 de echipe şi poate că se vor putea disputa unele meciuri în America şi Asia", a adăugat oficialul german, care deţine şi funcţia de preşedinte al Asociaţiei europene a cluburilor de fotbal.

Potrivit lui Rummenigge, "cele mai bune echipe devin din ce în ce mai puternice în raport cu altele, în marile campionate, iar un alt campionat este deja pe punctul de a luna naştere, în locul Champions League".

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE