Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Mutu a debutat la ASA Tg. Mureș. Atacantul nu a impresionat

Postat la: 28.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ASA Tîrgu-Mureș a remizat scor, 0-0, în compania formației poloneze, Pogon Szczecin al treilea joc amical din Antalya. Adrian Mutu a debutat pentru vicecampioana României, evoluând 60 de minute, tranmiste site-ul oficial al grupării ardelene.

Partida a fost una echilibrată, de angajament. Cea mai mare ocazie a partidei i-a aparținut lui Voiculeț, în minutul 43, când șutul acestuia de la 20 de metri a fost respins de portarul advers, în lateral. ASA Tîrgu-Mureș va disputa următorul meci amical, sâmbătă, 30 ianuarie, în compania celor de la Slovan Liberec.

Antrenorul Petre Grigoraș i-a folosit în acest meci, pe următorii jucători:

STĂNCIOIU - G.MATEI (54-ROMARIO), M. CONSTANTIN, BALIC, VELAYOS - MUREȘAN (84-CANDREA), BRANDAN - JAZVIC (71-AXENTE), VOICULEȚ (71-DEDOV), MUTU (60-L. BUȘ) - ȚUCUDEAN (71-R. COSTA)

Cea mai mare ocazie a partidei i-a aparținut lui Voiculeț, în minutul 43, când șutul acestuia de la 20 de metri a fost respins de portarul advers, în lateral. ASA Tîrgu-Mureș va disputa următorul meci amical, sâmbătă, 30 ianuarie, în compania celor de la Slovan Liberec.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE