Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Porumboiu, despre jucătorii Stelei București: Sunt vai de mama lor

Postat la: 15.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul arbitru Adrian Porumboiu, a comentat situația în care a ajuns Steaua București. Campionii en-titre au fost eliminați din competițiile europene și ocupă locul 5 în campionat, după zece etape.

"Cartile sunt atat de bine facute incat sa joace doar Steaua in Champions League. Dar nu mai joaca nici ei, ca sunt vai de mama lor. Cea mai buna echipa acum este Astra, de departe. Sunt dependenti de Budescu, dar au echipa buna si sunt indreptatiti sa ia titlul.

Steaua este o echipa submediocra, nu poate sa se bata la titlu. Cand te bate si Timisoara, cand nu te califici in cupele europene... Sa fim seriosi, Partizan era de eliminat. Nu au nicio scuza, oricat ar fi Steaua de laudat.

Nu este de vina Mirel, aici jucatorii sunt de vina, materia prima. Ii cunosc pe majoritatea, ca au trecut prin curte pe la Vaslui. Ce treaba are antrenorul!? Pai el trebuie sa il invete pe ala sa dea de la 10 metri in poarta? Sau sa bata o lovitura libera, sau sa centreze Radoi? Sunt fotbalisti la Steaua, echipa cu pretentii.

Mirel stie fotbal, stie sa ia decizii foarte bune, are si consilieri foarte buni, dar nu are materie prima. Cu lotul actual, daca prind locul 3 e mare performanta. Pacat de Steaua si de eforturile lui Gigi Becali. Acum, daca dai vina pe Radoi, ai o mare problema", a spus Porumboiu la Dolce Sport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE