Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șahtior, învinsă la scor de neprezentare de PSG. Mircea Lucescu și-a luat adio de la primăvara Champions League

Postat la: 01.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Echipa Şahtior Doneţk, pregătită de Mircea Lucescu, a fost învinsă, miercuri seara, la Lvov, cu scorul de 3-0, de gruparea Paris Saint-Germain, într-un meci din etapa a doua a Grupei A a Ligii Campionilor. La finalul confruntării, antrenorul român a recunoscut că nu poate emite pretenții la o posibilă calificare în faza următoare a competiției.

"Cred că nu am meritat acest rezultat. Pentru mine e important că am lăsat o impresie bună, pentru că toată lumea ştia că diferenţa este mare faţă de cele două echipe, Real Madrid şi PSG, două echipe construite să câştige Liga Campionilor, care au jucători cu mare experienţă. Noi am evoluat cu jucători tineri şi asta însemană o mare diferenţă. Primul gol ne-a surprins, pentru că intrasem bine în meci. La 2-0 am avut bune ocazii de a reveni în joc, prin Gladki şi Kucer.

La 2-1 ar fi fost poate altceva. La pauză am schimbat şi le-a spus jucătorilor să-şi asume riscuri, am dominat, am pus presiune pe adversar şi nu i-am dat posibilitatea să iasă la joc. Am jucat bine, am avut posibilitatea de a marca, dar nu am făcut-o, pentru că jucătorii noştri s-au precipitat. Victoria echipei PSG este meritată. Au ştiut să interpreteze în favoarea lor ocaziile avute, au avut trei şuturi pe poartă şi au marcat trei goluri. Noi trebuie să jucăm pentru locul 3, nu putem să concurăm cu Real Madrid şi PSG, chiar şi când jucăm bine", a declarat Lucescu, în conferinţa de presă organizată după meciul de miercuri seară, potrivit Mediafax.

Golurile au fost marcate de Aurier (7), David Luiz (23) şi Ibrahimovici (90).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE