Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alin Petrache a oferit prima reacție după ce Brașov a ratat organizarea Jocurilor Olimpice de iarnă ale Tineretului din 2020

Postat la: 01.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: youtube.com

Brașov a pierdut organizarea Jocurilor Olimpice de iarnă ale Tineretului din 2020, în dauna orașului elvețian Lausanne. Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Alin Petrache, nu se lasă bătut însă, informează cosr.ro.

"Felicit Lausanne pentru desemnarea ca oraş gazdă al ediţtiei de iarnă din 2020 a Jocurilor Olimpice ale Tineretului. Le mulţumesc celor de la Braşov şi celorlalţi colegi pentru munca depusă. Nu renunţ la ideea de a organiza evenimente sportive sustenabile pentru ţara noastră. COSR va susţine în continuare astfel de demersuri", a spus Petrache.

Lausanne a primit 71 de voturi, în timp ce Braşovul doar 10. În prezentarea sa, Alin Petrache a subliniat că Brașovul a găzduit cu succes ediția de iarnă din 2013 a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), iar sporturile de iarnă sunt foarte populare în zonă. Un clip video legat de Brașov a fost difuzat, prezentând bazele și facilitățile din zonă, precum și unitățile de cazare.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE