Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andreea Nica, handbalista care a murit la Clinceni

Postat la: 19.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tragedie fără margini pentru familia Andreei Nica, handbalista de la Slobozia, care şi-a pierdut viaţa în tragedia de la Clinceni. Tânăra, care era fiica lui Ion Nica, preşedintele secţiei de handbal al Clubului Sportiv Municipal Slobozia, era o sportivă apreciată.

Andreea Nica (27 de ani), handbalista legitimată la echipa CSM Unirea Slobozia, şi-a găsit sfârşitul în timpul primului său salt cu paraşuta. Înainte de a veni la Slobozia, Andreea Nica a jucat la CSM Ploieşti

Tânără avea în palmares peste 30 de meciuri internaţionale, fiind considerată şi cel mai bun portar al Campionatului Naţional de Junioare. În prezent ea era considerată cel mai bun portar al echipei de handbal senioare a Clubului Sportiv Municipal Slobozia, echipă care activează în Liga Naţională. Înainte de a veni la Slobozia, Andreea Nica a jucat la CSM Ploieşti.

Fata şi-a pierdut viaţa în accidentul de duminică dimineaţă, de la Clinceni. Atunci, Andreea sărise împreună cu instructorul Adrian Constandache, 43 de ani, care avea peste 4.000 de salturi la activ. În urma lor, un parașutist mai puțin experimentat, Dan Floroiu, s-ar fi lansat prea repede, iar cei trei s-au ciocnit la 70 de metri deasupra solului, izbindu-se violent de pămînt. Andreea a fost dusă imediat la spital, dar s-a stins pe masa de operaţie. Paraşutistul a murit la impactul cu solul, iar instructorul este internat în stare gravă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE