Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Murray, după finala pierdută la Australian Open 2016: "Mă simt ca și când aș mai fi fost în postura aceasta"

Postat la: 31.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătorul scoțian de tenis Andy Murray (locul 2 ATP) a pierdut din nou finala de la Australian Open, în fața sârbului Novak Djokovic (locul 1 ATP). La ediția din acest an, Murray a disputat cea de-a cincea finală de la Melbourne, a carierei, după cele pierdute în 2010, 2011, 2013 și 2015.

"Mă simt ca și când aș mai fi fost în postura aceasta. În primul rând, îl felicit pe Novak pentru performanța realizată și pentru onstanța arătată. Îmi felicit și echipa care a fost alături de mine. Vreau să le mulțumesc, de asemenea, fanilor, și directorului de turneu. Le mulțumesc tuturor foștilor jucători care au venit să vadă urmărească finala. E ceva deosebit să-i vad aici. Îi mulțumesc și soției, care este alături de mine", a declarat Andy, la finalul meciului.

Murray a pierdut din nou finala de la Australian Open, în fața sârbului Novak Djokovic (locul 1 ATP). La ediția din acest an, britanicul a disputat cea de-a cincea finală de la Melbourne după cele pierdute în 2010, 2011, 2013 și 2015. Djokovic și Murray se înfruntaseră de trei ori în ultimul act de la Melbourne, iar sârbul s-a impus de fiecare dată.

Djokovic a câștigat Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, după ce l-a învins, duminică, în ultimul act, pe Murray, cu scorul de 6-1, 7-5, 7-6 (3).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE