Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anghel Iordănescu, despre tragerea la sorți a CE 2016: "Nu e o grupă uşoară. Meciul cu Albania trebuie tratat foarte serios"

Postat la: 13.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, după tragerea la sorți a Campionatului European de fotbal 2016, că grupa A, din care face parte și România este una grea.

"Cred că este o premieră, România nu a mai deschis niciodată o competiţie la un asemenea nivel. Nu pot spune că e o grupă facilă. Când întâlneşti o campioană mondială ca Franţa, sau Elveţia, nu e o grupă uşoară. Meciul cu Albania trebuie tratat foarte serios, a progresat mult, este o echipă bună şi va face o figură frumoasă", a dclarat Iordănescu la Dolce Sport.

Naționala de fotbal a România a fost repartizată în Grupa A la Campionatul European 2016 și va evolua împotriva Franței, Albaniei și Elveției, în urma tragerii la sorți care a avut loc sâmbătă seara, la Palais des Congrès din Paris.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE