Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Antrenor surpriză la Rapid! Valerii Moraru a anunțat cine îi va pregăti pe alb-vișinii

Postat la: 18.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: reporterntv.ro

Rapid are din nou antrenor, după despărțirea de italianul Cristiano Bergodi, la finalul sezonului trecut al Ligii I. Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat agenţiei de presă Mediafax, că Adrian Iencsi va fi tehnicianul echipei, Mihai Ianovschi va ocupa postul de director tehnic, iar Daniel Pancu pe cel de preşedinte.

Oficialul grupării giuleştene a menţionat că deocamdată Adrian Iencsi nu a semnat contractul, dar mai mult ca sigur acesta va accepta propunerea pe care i-a făcut-o.

"Adrian Iencsi va fi antrenorul principal, Mihai Ianovschi va fi director tehnic, iar Pancu, preşedinte. Deocamdată nu s-a semnat, cred că nici contractul nu este redactat acum. Dar eu cred că Adrian Iencsi va accepta. Cei trei sunt acum împreună şi negociază. Practic, Pancu şi-a intrat în rolul de preşedinte, trebuie să se pună de acord cu cei din staful tehnic", a spus Moraru.

Omul de afaceri moldovean a precizat că Pancu, Iencsi şi Ianovschi vor fi prezentaţi oficial, luni, de la ora 16.00, într-o conferinţă de presă.

"Luni e reunirea, iar Pancu mi-a zis că tot atunci, la ora 16.00, vrea să facă o conferinţă de presă în care să aibă loc prezentarea", a mai spus Valerii Moraru.

Din punctul său de vedere, este posibil ca Daniel Pancu să fie preşedinte/jucător.

"Este posibil ca Daniel să şi joace. Am înţeles că asta îşi doreşte. Dar lucrurile acestea le vor stabili între ei. Ei vor stabili tot, din punctul meu de vedere îmi doresc doar ca echipa sa aibă performanţă. Şi voi face totul pentru ca acest club să aibă un buget care să ne permită să promovăm din primul an", a menţionat Moraru.

Reunirea lotului pentru începerea pregătirilor este programată pentru 20 iulie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE