Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Antrenorul echipei West Ham United, după 2-2 cu Astra: "A fost o seară foarte frustrantă"

Postat la: 31.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: whufc.com

West Ham United a trăit o seară de coșmar în Liga Europa. În prima manșă a turului trei preliminar, englezii au condus-o pe Astra cu 2-0, dar giurgiuvenii au egalat. Slaven Bilic, antrenorul echipei londoneze a fost trimis în tribune pentru proteste. Astfel că, la returul din Giurgiu, croatul nu va putea sta pe banca tehnică.

"A fost o seara foarte frustranta pentru ca am jucat bine pana in momentul cand ne-a fost eliminat jucatorul.Aveam doua goluri avantaj si dominam meciul, chiar am avut sansa sa inscriem golul trei.

Faultul lui Collins a fost unul foarte profesionist, nu pot sa-l acuz de nimic. Al doilea galben a fost insa prea dur. Dupa aceea, pana sa inscrie acel gol superb, ei nu au avut nicio ocazie. Noi tot am mai avut niste contraatacuri, dar a venit golul lor, apoi si autogolul... A fost un meci schimbat total dupa ce au inscris", a spus Slaven Bilic la finalul meciului, potrivit dolcesport.ro..

Gazdele au fost marcate de E. Valencia (23) şi Zarate (51), în timp ce pentru oaspeţi au marcat Boldrin (71) şi Ogbonna (82 - autogol).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE