Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Arbitrul Ovidiu Hațegan a fost promovat! Românul ar putea oficia meciuri din turneele finale din cadrul Campionatelor Mondiale și Europene

Postat la: 21.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Arbitrul Ovidiu Hategan a fost promovat de UEFA în categoria Elite, cea mai importanta din fotbalul european. Astfel, el ar putea arbitra la turneele finale ale Campionatelor Mondiale și Europene.

"A fost o surpriză foarte plăcută, mai ales că sunt câțiva ani de muncă în spate. Sunt competiții de Champions League, Europa League, Campionatul Mondial de tineret, unde am avut un sfert de finală.

Recunosc că, pe undeva, am avut așa o mică speranță, dar a fost o mare surpriză pentru că nu mă așteptam să se facă acum modificări în corpul arbitrilor. Eram liniștit, pentru că primisem invitația de a participa la cursul de arbitri de la Nyon, din august, iar acolo erau trecute grupele de arbitri. De aceea spun că nu mă așteptam", a spus Hațegan la Digi Sport.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE