Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Armata cere ca palmaresul Stelei să fie ÎMPĂRȚIT. Câte titluri ar mai avea echipa lui Gigi Becali

Postat la: 17.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: prosport.ro

Scandalul dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucurfești și echipa lui Gigi Becali continuă. Comandantul CSA Steaua, George Boroi, a declarat miercuri că palmaresul echipei va fi împărțit. Astfel, clubul Armatei are 21 de titluri în palmares, iar echipa lui Gigi Becali - 5 titluri.

Împărțirea ar putea avea loc după punerea în aplicare a deciziei ICCJ. Echipa lui Becali a câștigat 5 titluri de campioană, 2 Cupe ale României, 2 Supercupe și 1 Cupă a Ligii.

"Echipa care a castigat Cupa Campionilor este in pauza deocamdata. Nu este o pauza istorica, este doar o pauza competitionala, pentru ca nu avem echipa, dar lucrurile se pot schimba de anul viitor", spune Boroi, conform sport.ro.

Mai mult, Armata dorește să recupereze prejudiciul făcut de echipa lui Becali, cea care s-a folosit de brandul Steaua în perioada 2004-2014.

"Perioada la care facem referire prin hotararea ICCJ e stabilita foarte clar. Trebuie sa recuperam prejudiciul de la FC Steaua, echipa care a folosit brand-ul Steaua fara acceptul propieteraului - adica CSA Steaua.

Apare foarte clar si continuitatea sectiei, care de fapt a fost permanent a clubului Armatei. Deci echipa de fotbal Steaua Bucuresti, intr-o forma sau alta, dar intr-o forma legala, trebuie sa existe ca o continuatoarea a perfomantelor pe care le are pana acum in palmares", a adăugat George Boroi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE