Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ASA Tg. Mureş va evolua în turul trei preliminar al Ligii Europa împotriva formației franceze Saint-Etienne. Prezentarea echipei

Postat la: 17.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ASA Târgu Mureş va întâlni echipa franceză AS Saint-Etienne, în turul trei preliminar al Ligii Europa, conform tragerii la sorţi de vineri, de la Nyon. Vicecampioana româniei va disputa primul meci pe teren propriu, la data de 30 iulie, în timp ce returul se va disputa în Franța, o săptămână mai târziu.

AS Saint-Etienne are în palmares zece titluri de campioană, ultimul câștigat în 1981, și șase cupe ale Franței, ultima în 1977. De asemenea, fosta echipă a lui Bănel Nicoliță a disputat o finală de Cupa Campionilor, pierdută în 1976 contra echipei germane Bayern Munchen (0-1).
AS Saint-Etienne a încheiat ultima ediție din Ligue 1, pe locul 5. Cel mai celebru fotbalist care a evoluat în echipa franceză este Michel Platini, actualul președinte al UEFA.

Saint-Etienne nu va fi la prima experiență în Ardeal. Gruparea antrenată de Christophe Galtier a fost eliminată de CFR Cluj în Cupa Intertoto, în 2005, după 1-1 acasă și 2-2 în deplasare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE