Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Astra a comunicat situația jucătorilor William de Amorim şi Denis Alibec. Cei doi nu vor ajunge la Steaua

Postat la: 14.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Șansele ca William de Amorim şi Denis Alibec la Steaua sunt nule! Chiar dacă Gigi Becali a anunțat că cei doi vor juca la campioana en-titre, conducerea clubului giurgiuvean a declarat că nu se pune problema ca William de Amorim şi Denis Alibec să fie transferați de roș-albaștrii.

"Clubul Astra Giurgiu doreşte să facă următoarele precizări legate de mediatizata trecere a jucătorilor noştrii, William de Amorim şi Denis Alibec la FCSB:

• cei doi jucători sunt sub contract cu clubul Astra, primul urmând să facă deplasarea în Scoţia, pentru meciul tur din turul II al Europa League, de la Inverness, în timp ce Denis Alibec se află în refacere după o accidentare suferită în cantonament.
• în afara unei oferte verbale din partea clubului mai sus menţionat, refuzată de Astra, aceste "transferuri" nu s-au făcut decât prin presă.
• niciunul dintre cei doi jucători nu a negociat trecerea la FCSB.

Cei doi fotbalişti rămâm angrenaţi în proiectele şi obiectivele pe care Astra le are în acest sezon, astfel că, orice altă speculaţie legată de acest subiect nu îşi are rostul", se arată pe site-ul oficial al echipei Astra Giurgiu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE