Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Astra vs AZ Alkmaar 3-2, în prima manșă a play-off-ului Europa League. Giurgiuvenii au REVENIT SENZAȚIONAL de la 0-2 / VIDEO

Postat la: 20.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astra continuă să impresioneze în Europa. Giurgiuvenii au câștigat meciul disputat pe teren propriu, joi seară, scor 3-2, în prima manșă a play-off-ului Europa League. Giurgiuvenii au revenit de la 0-2. Meciul a început cu o fază controversată. Gazdele au solicitat lovitură de pedepasă la prima fază de atac a meciului, după un duel în careu între De Amorim şi Hupperts.

AZ Alkmaar a deschis scorul în minutul 11, prin Henriksen, care a finalizat un contraatac. După doar un minut, Janssen a "dublat" avantajul olandezilor. În minutul 24, gruparea giurgiuveană a fost aproape de autogol. Găman a respins în corner o centrare trimisă de oaspeți. Un minut mai târziu, Astra a redus din diferență prin Boldrin. Brazilianul a punctat cu capul, după o centrare a lui Budescu. Denis Alibec a restabilit egalitatea în minutul 40, în urma unei lovituri libere. Giurgiuvenii au intrat la cabine în avantaj, deși au fost cunoduși cu 2-0! În minutul 45+3, Budescu a executat o lovitură de colț până la Dandea, care a înscris pentru 3-2, cu un șut din opt metri.

Alkmaar a început tare repriza secundă, iar în minutul 49 Henriksen a șutat puțin peste poartă. Olandezii au punctat prin Janssen în minutul 69, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Partida s-a încheiat cu victoria elevilor lui Marius Șumudică, scor 3-2. Manșa a doua a play-off-ului Europa League va avea loc la data de 27 august, în Olanda.

Cele două echipe:

Astra Giurgiu: Lung - Queiros, Oros, Găman, Morais - Lovin, Boldrin (Dandea '35) - Enache, Budescu, De Amorim (Stan '84) - Alibec (Florea '67). Antrenor: Marius Şumudică.

AZ Alkmaar: Rochet - Johansson, Gouweleeuw, Van der Linden, Haps - Luckassen, Ortiz (Haye '65), Henriksen - Hupperts (Lewis '46) - Janssen (Muhren '79), Van Overeem. Antrenor: John van den Brom.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Slovenia, formată din Slavko Vincici (central), Bojan Ul, Andraz Kovacici (asistenţi) şi Dragoslav Perici (rezervă). Observator de arbitri a fost danezul Jorn West Larsen, iar irlandezul Patrick Mcgrath a fost delegat UEFA.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE