Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Australian Open 2016. Monica Niculescu și Irina Begu au ratat calificarea în turul doi, la dublu feminin

Postat la: 21.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Perechea Irina Begu/Monica Niculescu, cap de serie numărul 9, a fost eliminată, joi, în runda inaugurală a probei de dublu feminin de la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Begu și Niculescu au pierdut cu 6-4, 3-6, 6-4 în fața cuplului Dominika Cibulkova (Slovacia)/Kirsten Flipkens (Belgia), joi, la Melbourne. Meciul a durat două două ore și patru minute.

Cele două romance și-au încheiat prezența la Open-ul australian. La simplu, Monica a fost eliminată în turul al doilea, în timp ce Irina nu a trecut nici de primul tur.

Irina și Monica vor fi recompensate pentru participarea la dublu cu un cec de 14.800 dolari australieni și 10 puncte WTA. România mai are o singură reprezentantă. Raluca Olaru e calificată la dublu feminine, alături de belgianca Ysaline Bonaventure în turul al doilea, unde vor întâlni cuplul format din rusoaicele Anastasia Pavliucenkova și Elena Vesnina, favoritele numărul cinci.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE