Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Australian Open 2016. Serena Williams a demolat-o pe Maria Șarapova, în sferturile de finală / VIDEO

Postat la: 26.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: pulse.ng

Finala din sferturile de finală ale turneului de la Australian Open, primul de Grand Slam al anului, dintre Serena Williams (locul 1 WTA) şi rusoaica Maria Șarapova (locul 5 WTA) a fost câștigat de americancă, scor 6-4, 6-1, marți dimineață. Meciul a durat o oră și 33 de minute.

Dacă în primul set, Șarapova i-a creat probleme Serenei, conducând cu 2-0, de la 4-4, jocul a curs doar în favoarea americancei. În semifinalele competiției, principala favorită o va întâlni pe Agnieska Radwanska. Poloneza a învins-o în sferturi, pe iberica Suarez Navarro, cu 6-1, 6-3. Meciul a durat o oră și 24 de minute.

Anul trecut, cele două sportive au disputat finala. Atunci, americanca s-a impus în două seturi, 6-3, 7-6. Williams a trecut în optimi de Margarita Gasparyan (58 WTA), cu 6-2, 6-1, în timp ce rusoaica a învins-o pe Belinda Bencic, cu 7-5, 7-5.

Ultimul succes al rusoaicei în fața numărului 1 mondial datează din 2004, atunci când s-a impus la Turneul Campioanelor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE