Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Australian Open 2016. Serena Williams vs Angelique Kerber, finala feminină

Postat la: 28.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Finala pe tabloul feminine de simplu din cadrul turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului, ediția 2016 se va disputa între americanca Serena Williams (locul 1 WTA) și nemțoaica Angelique Kerber (de serie nr. 6).

În semifinalele competiției, deținătoarea trofeului a învins-o cu 6-0, 6-4 pe poloneza Agnieskza Radwanska (favorită nr 4), în timp ce Angelique Kerber a dispus tot în două seturi, 7-5, 6-2, de britanica Johanna Konta. Kerber va evolua în premieră într-o finală de Grand Slam. De altfel, ea este prima jucătoare germană care va disputa finala de la Melbourne, după Anke Huber în 1996.

Kerber a participat de opt ori până acum la Australian Open, iar cea mai mare performanță a fost atingerea optimilor de finală, în 2013 și 2014.
Serena Williams și Angelique Kerber s-au întâlnit de șase ori până în prezent, americanca impunându-se de cinci ori. Singurul succes al germancei datează din anul 2012.

Williams are ocazia să-și treacă în palmares al 23-lea trofeu de Grand Slam.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE