Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












AUSTRALIAN OPEN 2016. Angelique Kerber A ÎNVINS-O pe Serena Williams, în finala de la Melboure. Halep a pierdut locul 2 WTA / VIDEO

Postat la: 30.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sports.yahoo.com

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber (locul 8 WTA) a produs surpriza la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, ediția 2016. A șaptea favorită a competiției a câștigat finala disputată sâmbătă, în fața americancei Serena Williams (locul 1 WTA), cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4.

Meciul a durat două ore și 10 minute și a fost foarte echilibrat.

Kerber a evoluat în premieră într-o finală de Grand Slam. De altfel, ea este prima jucătoare germană care a disputta finala de la Melbourne, după Anke Huber în 1996. Kerber participase de opt ori la AO, iar cea mai mare performanță fusese atingerea optimilor de finală, în 2013 și 2014.

De partea cealaltă, Serena Williams era deținătoarea trofeului. Americanca a ratat ocazia să-și treacă în palmares al 22-lea trofeu de Grand Slam.

Până la acest meci, Serena Williams și Angelique Kerber se întâlniseră de șase ori, americanca impunându-se de cinci ori. Singurul succes al germancei data din anul 2012.

Kerber a trecut în turul doi al competiției, de Alexandra Dulgheru (locul 61 WTA), cu 6-2, 6-4. În urma acestui rezultat, SImona halep va ocupa, începând cu săptămâna viitoare, locul 3 în clasamentul WTA.

///

/

Finala pe tabloul feminin de simplu din cadrul turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului, ediția 2016 se va disputa între americanca Serena Williams (locul 1 WTA) și nemțoaica Angelique Kerber (locul 8 WTA).

În semifinalele competiției, deținătoarea trofeului a învins-o cu 6-0, 6-4 pe poloneza Agnieskza Radwanska (favorită nr 4), în timp ce Angelique Kerber a dispus tot în două seturi, 7-5, 6-2, de britanica Johanna Konta.

Kerber va evolua în premieră într-o finală de Grand Slam. De altfel, ea este prima jucătoare germană care va disputa finala de la Melbourne, după Anke Huber în 1996. Kerber a participat de opt ori până acum la Australian Open, iar cea mai mare performanță a fost atingerea optimilor de finală, în 2013 și 2014.

Serena Williams și Angelique Kerber s-au întâlnit de șase ori până în prezent, americanca impunându-se de cinci ori. Singurul succes al germancei datează din anul 2012.

De partea cealaltă, Williams are ocazia să-și treacă în palmares al 22-lea trofeu de Grand Slam.

Meciul dintre Serena Williams și Angelique Kerber, din finala turneului Australian Open este programată azi, de la ora 10:30, în direct pe Eurosport 1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE