Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Australian Open 2016. Shuai Zhang este revelația competiției! După ce a eliminat-o pe Halep, chinezoaica a trimis-o acasă și pe Alizet Cornet

Postat la: 21.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea chineză de tenis Shuai Zhang (locul 133 WTA) produce surpriză după surpriză la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

După ce a eliminat-o pe a doua favorită a competiției, Simona Halep, sportiva venită din calificări a învins-o joi dimineața și pe franțuzoaica Alizet Cornet (locul 33 WTA), cu sorul de 6-3, 6-3. Partida a durat o oră și 28 de minute. Zhang a obținut a doua victorie din carieră la AO, după ce timp de 14 edișii nu a trecut nici de runda inaugurală. La ediția din acest an va juca în turul trei, unde o va întâlni pe americanca Varvara Lepchenko, învingătoare cu 7-6 (9/7), 6-4 în faţa spaniolei Lara Arruabarrena.

Cornet a dispus în primul tur al competiției, de sârboaica Bojana Jovanovski (locul 82 WTA), scor de 6-1, 6-0. În runda inaguruală la Australian Open 2016, Shuai Zhang a trecut de Simona Halep, cu 6-4, 6-3.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE