Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












AZ Alkmaar vs Astra Giurgiu, returul play-off-ului Europa League. Trupa lui Șumudică forțează a doua calificare consecutivă în grupele competiției

Postat la: 27.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sport.ro

Astra Giurgiu va întâlni joi, de la ora 21.00, echipa olandeză AZ Alkmaar în returul play-off-ului Ligii Europa. Românii au prima șansă să obțină calificarea în grupele competiției, grație rezultatului din prima manșă, când Budescu și compania s-au impus, pe teren propriu, cu 3-2. Rezultatul este unul fragil, iar giurgiuvenii trebuie să marcheze pentru a avea șanse de calificare.

Pentru Astra, ar putea fi a doua calificare consecutivă, totodată din istoria clubului, în grupele Europa League. Anul trecut, giurgiuvenii au reușit această performanță după ce au eliminate gruparea franceză Olympique Lyon.

De asemenea, pentru Marius Șumudică, antrenorul echipei, calificarea în grupele competiției ar fi cea mai mare performanță din cariera sa de tehnician.

"Cu sigurantță, va fi greu, e o presiune mare pe jucători, dar și pe mine, după acest parcurs ireproșabil. Cei de la Alkmaar sunt puțin naivi, dar joacă ‘acasa' și au o foame mare de performanță. Din păcate, Boldrin are șanse mici să joace, are un hematom destul de mare, este tumefiat, umflat, nici nu poate sa pună masca pe figură.

Cred că suntem pregătiți mental și fizic, este ultima bătălie, să câștigăm războiul! Totuși, nu e nicio tragedie daca nu ne calificăm, ieșim cu fruntea sus, pentru că nu am pierdut niciun meci pana acum. Totusi, fata de dubla cu West Ham am pierdut trei jucători importanți de mijlocul terenului: Seto, Boldrin și Teixeira. Trebuie să avem și puțin noroc, dar nu mă voi închide la Alkmaar. Voi juca să marchez!", a spus Șumudică.

Meciul AZ Alkmaar - Astra, din returul Ligii Europa va fi arbitrat de o brigadă din Austria. Robert Schorgenhofer va conduce partida la centru. Schorgenhofer va fi ajutat de asistenţii Matthias Winsauer şi Roland Brandner, în timp ce Oliver Drachta va fi rezervă.

Meciul AZ Alkmaar - Astra Giurgiu, din manşa returul play-off-ului Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 21.00, în direct la Digi Sport 1. În prima manșă, echipa pregătită de Marius Șumudică s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-2.

Cele două echipe de start

AZ Alkmaar: Rochet - Johansson, Gouweleeuw, van der Linden, Haps - Luckassen, Henriksen, Haye - Hupperts, Janssen, Dabney Souza
Rezerve: Coutinho, Wuytens, van Overeem, Spierings, Tankovic, Mühren, Vaarnold

Astra Giurgiu: S. Lung jr - Pedro Queiros, Găman, Oros, J. Morais - Dandea, Lovin - Enache, Budescu, De Amorim - Alibec
Rezerve: Gavrilaș, Geraldo, R. Alves, Boldrin, Al. Ioniță, Stan, G. Florea

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE