Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Belodedici știe punctul slab al Stelei, înaintea meciurilor cu Partizan: "Apărarea lor e o glumă"

Postat la: 26.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Miodrag Belodedici a prefațat dubla dintre Steaua și Partizan Belgrad din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, pentru presa din Serbia. Fostul jucător al roș-albaștrilor a subliniat problemele cu care se confruntă campioana României.

"Apărarea e punctul slab la Steaua. L-au dat afară pe Tamaș, care ținea toată defensiva. Papp e foarte slab, un jucător lent. S-a văzut cu Trencin. Varela are probleme medicale. Apărarea lor e o glumă. Rădoi nu are experiență ca tehnician, l-a numit antrenor doar pentru că Gigi Becali i-a botezat copiii. Nici măcar nu are dreptul să antreneze. Inițial lumea s-a revoltat, apoi nimeni nu a mai zis nimic", a spus Miodrag Belodedici.

Prima manșă se va disputa la București, pe "Arena Națională", miercuri, 29 iulie, de la ora 21:30. Suporterii nu vor avea acces în stadion, deoarece campioana mai are o etapă de suspendare. Returul se va disputa la Belgrad, o săptămână mai târziu, miercuri, 5 august, de la ora 20:45.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE