Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bombă în Liga 1! Cristi Tănase, înapoi la Steaua. Mijlocașul nu s-a acomodat în China

Postat la: 04.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristi Tănase (28 de ani) nu poate sta departe de Steaua. Transferat la Tianjin Teda în luna iulie, fostul căpitan al roș-albaștrilor nu s-a acomodat la echipa chineză. Tianjin a încheiat sezonul pe locul 13. Tănase vrea sa revină la echipa pentru care a jucat în perioada 2009-2015.

"Până să plece în China, Tănase era un jucător convocat în permanență la echipa națională. Nu uitați că are peste 40 de selecții, dar după ce a ajuns la Tianjin a dispărut din circuitul tricolorilor. Este evident că acest lucru nu îi convine deloc, mai ales că nici la noua echipă de club nu a reușit să se impună. Ba joacă un meci titular, ba este ulterior lăsat pe banca de rezerve și este trimis pe teren doar câteva minute. Așa că, evident, cel mai bine pentru Cristi este să plece din China, iar o revenire la Steaua este foarte posibilă, de ce nu? În situația actuală, trebuie să ia în calcul cele mai bune variante pentru el. Așa că totul este foarte posibil", a dezvăluit un apropiat al jucătorului pentru Fanatik.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE