Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Boxul ar putea fi interzis în Australia. Cum de s-a ajuns la o astfel de decizie

Postat la: 15.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: twitter.com

Asociația medicală din Australia (AMA) a solicitat interzicerea boxului după ce un pugilist local a încetat din viață marți la spital, la patru zile după ce a fost făcut KO într-un meci având drept miză un titlu regional, informează Agerpres, care citează Reuters.

David Browne jr (28 de ani) a fost făcut KO, de filipinezul Carlo Magali, în urma unui pumn, în timpul unui meci care a avut loc pentru categoria super-pană, disputat vineri la Sydney.

Pugilistul australian și-a recăpătat inițial cunoștința, însă apoi i s-a făcut din nou rău și a fost transportat la spital în stare critică. Browne a fost menținut în comă până când familia sa a decis oprirea aparatelor care îl mențineau în viață, conform presei australiene. Doi copii au rămas orfani de tată.

El este al doilea boxer din Australia care își pierde viața în ultimele șase luni. Braydon Smith, un student la drept în vârstă de 23 ani, a decedat în luna martie, la Queensland, din cauza leziunilor suferite în timpul unui meci pentru titlul continental la categoria pană, pierdut în fața filipinezului John Moralde.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE