Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Budescu se cere la Steaua: "Aș ajuta ambele echipe"

Postat la: 09.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătorul Astrei Giurgiu Constantin Budescu nu a abandonat variante unui transfer la Steaua. El a că în cazul în care va semna cu gruparea bucureșteană ar avea de câștigat atât Steaua, cât și Astra, care se confruntă cu probleme financiare.

"Urmează ca această problemă să se rezolve imediat, după ce începe perioada de pregătire, pentru că nu pot sta aşa nici eu şi nici cluburile care mă vor. E normal să ştim acest lucru. Oferta din Qatar s-a împotmolit după ce au vorbit şi cu mine şi cu cei de la club. Nu ştiu de ce a picat oferta din Qatar, au fost şi unele discuţii cu Steaua dar vom vedea, nu e nimic clar. Nu ştiu ce se va întâmpla, există şi opţiunea să rămân la Astra. Am auzit că ar fi probleme financiare la club, îmi doresc să salvez acest club pentru că am petrecut o perioadă bună aici. Dacă m-aş duce la Steaua aş ajuta ambele echipe, pe Steaua să câştige campionatul şi pe Astra să poată continua în prima ligă", a spus Budescu, la Digi Sport.

"Nu am vorbit cu patronul, e foarte greu pentru că e privat de libertate. Dacă era lângă noi alta era situaţia mea şi nu cred că ajungeam în situaţia de faţă. Nu ştiu dacă cei din club ţin cont de dorinţa mea, pentru că dacă vor mai mulţi bani vor vedea ofertele şi o vor alege pe cea mai bună. Ştiu că Şumudică a zis că-şi dă demisia dacă plec la Steaua pentru că el e împotriva Stelei, dar deocamdată nu e nimic", a mai afirmat Budescu.

Budescu și conducerea Stelei s-au înțeles cu privire la un transfer. Doar finanțatorul Astrei, Ioan Niculae, nu și-a dat OK-ul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE