Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cazul Kehinde Fatai a ajuns la FIFA! Forul va decide dacă africanul va putea evolua pentru România la EURO 2016

Postat la: 05.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: tyden.cz

Cazul Fatai va fi analizat de FIFA. Fostul atacant al Astrei are șanse mari să primească dreptul de a putea fi convocat de selecționerul echipei de fotbal a României, Anghel Iordanescu în lotul pentru Campionatul European din 2016.

Anunțul a fost făcut chiar de jucătorul care acum evoluează la Sparta Praga, într-un interviu acordat jurnalistului nigerian Oma Akatugba,

"E o posibilitate reala pentru mine. Anul trecut, dupa ce am jucat in Europa League, antrenorul nationalei Romaniei a venit la mine si am vorbit. Apoi, am discutat cu presedintele Federatiei. A fost o problema la FIFA din cauza ca as fi jucat pentru Nigeria la echipele de tineret, insa romanii au facut memoriu si asteapta raspunsul. In doua saptamani ar putea ca totul sa se rezolve si sa-mi primesc si pasaportul!", a spus Fatai in dialogul cuAkatugba.

În vară, Fatai s-a transferat la formația cehă Sparta Praga. A marcat de 10 ori în toate competițiile, fiind golgheterul echipei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE