Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Champions League. Șahtior vs PSG. Reacția lui Mircea Lucescu înaintea meciului

Postat la: 30.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Echipa condusă de Mircea Lucescu, Șahtior Donețk va întâlni Paris Saint Germain, miercuri seara, în cadrul etapei a doua a Ligii Europa. Tehnicianul român și-a atenționat jucătorii că meciul va fi unul extrem de dificil, spunând că parizienii sunt superiori chiar și Realului.

"Adversarii noștri sunt foarte puternici! În ultimii patru-cinci ani am putut să vedem cum a progresat acest club (n.n. Paris Saint-Germain). Au investit foarte mulți bani și au foarte mulți jucători valoroși și talentați. În acest moment, eu cred că PSG este mai puternică chiar și decât Real Madrid. Ne dorim enorm un rezultat pozitiv și vom face totul pentru a realiza acest lucru", a spus Lucescu, la conferința de presă.

Lucescu a vorbit la conferința de presă și de arbitraj și a atras atenția că speră ca germanul Deniz Aytekin, centralul din meciul cu PSG să nu mai facă greșeli atât de flagrante ca cel din meciul cu Real Madrid.

"Vreau să subliniez încă o dată modul în care sunt arbitrate echipele din Europa de Est. Nu vreau să avem din nou probleme, așa cum s-a întâmplat cu Real Madrid, echipă care a primit un penalty gratuit și a beneficiat și de eliminarea lui Stepanenko. Vreau un arbitraj neutru, corect, să fim tratați la fel ca echipele de top", a fost mesajul transmis de Lucescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE