Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine este Houssine Kharja, jucătorul transferat de Steaua. A evoluat la Inter Milano și AS Roma

Postat la: 18.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: au.eurosport.com

Steaua i-a găsit în sfârşit înlocuitor lui Lucian Sânmărtean. Este vorba despre marocanul Houssine Kharja. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 32 de ani a efectuat vineri dimineaţă vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă în vederea perfectării unui contract cu echipa bucureșteană.

Kharja s-a născut în Franţa, la Poissy. A evoluat însă în 75 de meciuri pentru echipa națională de fotbal a Marocului și a marcat 12 goluri.

"Steaua Bucuresti este o echipa cu o istorie glorioasa, cu mari performante in Europa si campioana en-titre a Romaniei. Sunt entuziasmat si sper ca totul sa fie bine. Il cunosc pe Mirel Radoi. Am venit aici la indemnul lui Cosmin Olaroiu, cu care am vorbit despre Steaua, despre Romania, despre venirea aici. Sper sa ma descurc bine la Steaua. Normal ca avem sanse sa castigam campionatul. Ne aflam inca la inceputul sezonului si mai e mult de jucat. Antrenorul e nou si e nevoie sa punem la punct lucrurile. Echipa s-a schimbat mult în ultima perioada. Important e sa ne apropiem de primul loc", a declarat fotbalistul pentru Digisport.

Kharja a venit din postura de jucator liber de contract, dupa ce si-a reziliat intelegerea cu Sochaux. În cariera sa, Houssine Kharja a mai evoluat pentru echipele Sporting Lisabona, Ternana, AS Roma, Piacenza, Siena, Genoa, Internazionale Milano, Fiorentina și Al-Arabi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE