Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CM de handbal feminin. România vs Brazilia. Tricolorele vor întâlni campioana mondială en titre, în optimile competiției. Ora și televizarea

Postat la: 13.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Naționala feminină de handbal a României va evolua împotriva reprezentativei Braziliei, duminică seara, în optimile Campionatului Mondial, care se dispută în Danemarca.

Pentru tricolore, meciul cu sud-americancele va arăta adevărata față a echipei și la ce nivel se poziționează. În grupa D, tricolorele au obținut următoarele rezultate: 47-14 (23-3) cu Puerto Rico, 36-20 (18-12) cu Kazahstan, 18-26 (12-13) cu Spania, 22-26 (10-13) cu Norvegia și 27-30 (16-17) cu Rusia.

Brazilia este departe de forma arătată în urmă cu doi ani, când a câștigat competiția. Sud-americancele au o apărare care comite multe greșeli, fapt de care Neagu&CO pot profita.

În cazul în care va trece de Brazilia,tricolorele vor întâlni în sferturi, învingătoarea dintre Danemarca și Suedia. Partida România - Brazilia, din optimile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin duminică, de la 21:30, în direct la pe Dolce Sport 1.

Tabloul optimilor de finală:

Olanda - Serbia
Spania - Franţa
Polonia - Ungaria
Rusia - Coreea de Sud
Germania - Norvegia
Muntenegru - Angola
Danemarca - Suedia
Brazilia - România

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE