Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Conducerea Stelei a anunțat ce decizie a luat în privința rebelului Gabi Tamaș

Postat la: 20.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: mondonews.ro

Steliștii nu au putut trece peste faptul că Tamaș a petrecut și a omis să se prezinte la antrenamentul de vineri. După ce Mirel Rădoi l-a exclus din lot, Valeriu Argăseală a anunțat că i se va rezilia contractul.

"În legătură cu Tamaș, vom încheia contractul după ce ne vom întâlni cu agentul lui. Avem dorința să se rezolve cât mai repede, însă avem și anumite cerințe.

Mai avem discuții pentru a completa lotul, însă, în acest moment, echipa arată destul de bine. Puteți conta pe cuplul de portari Cojocaru-Niță pentru sezonul următor", a spus Valeriu Argăseală la Dolce Sport.

În locul lui Tamaș, Steaua s-a înțeles cu internaționalul moldovean al echipei CFR Cluj, Cătălin Carp. Ardelenii l-au achiziționat anul trecut de la echipa a doua a lui Dinamo Kiev. De asemenea, Carp a evoluat în trei meciuri pentru naționala Republicii Moldova. Vara aceasta, campioana a mai transferat doi jucători de la CFR Cluj: Sulley Muniru şi Gregory Tade. Sezonul trecut, basarabeanul a evoluat în 20 de meciuri în tricoul CFR-ului. Cota de piață a tânărului fotbalist este de 450.000 de euro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE