Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Conducerea Stelei și-a luat adio de la transferul lui Budescu

Postat la: 19.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunțat luni, că a renunţat definitiv la achiziţionarea fotbalistului Constantin Budescu, de la Astra Giurgiu. Motivul invocat de latifundiarul din Pipera este acela că atacantul a cerut prea mulţi bani.

"Am vorbit eu personal cu Budescu, ne înţelesesem pe 20.000 pe lună. Mi-a spus apoi că vrea 25.000 pe lună, plus 100.000 la semnătură. I-am zis că nu îi dau banii ăştia pentru că m-am luptat prea mult cu Astra. Nu se rugau ei amândoi (n.r. - Budescu şi Enache) să îi mai dau bani Astrei, că facem performanţă? I-am zis: «Budescule, acum vii şi îmi ceri atât după ce m-am înţeles cu Astra?». Am renunţat definitiv la el, am vorbit cu oameni din fotbal şi mi-au zis că am înnebunit, că nu mai am noţiunea banului", a spus Becali la Digi Sport.

Marius Șumudică, antrenorul liderului Ligii I, încearcă să-l trimittă pe Budescu, în Qatar. Astra se confruntă cu probleme financiare, astfel că vinderea lui Budescu este prioritară.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE