Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Costel Gâlcă a fost prezentat oficial la Espanyol Barcelona. Debutează marți, în Cupa Spaniei

Postat la: 15.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: eurosport.fr

Antrenorul român Constantin Gâlcă a fost prezentat oficial la la formaţia Espanyol Barcelona. Fostul technician așl Stelei a declarat că se bucură pentru că a revenit la echipa la care a evoluat patru ani, între 1997 şi 2001, informează publicația iberică Marca.

"Mă bucur că am primit şansa de a reveni acasă. Sunt un fan în plus, am urmărit echipa. Voi face totul pentru a ajunge la un nivel bun. Trebuie să atragem din nou fanii la stadion prin jocul nostru. Fanii sunt foarte importanţi pentru noi. Vreau o echipă agresivă, dacă vrem balonul, trebuie să-l recuperăm rapid. Urmăresc mult Espanol, sunt un fan şi sufăr alături de echipă. Jucătorii au un potenţial extraordinar, iar filozofia mea este să am un grup puternic, fiecare să-şi asume rolul şi de aici să ne simţim bine. Trebuie să câştigăm fiecare meci, să nu facem niciun cadou", a declarat Gâlcă.
Acesta va fi ajutat de secundul Dumitru Uzunea şi de preparatorul fizic Julian Jimenez.

Tehnicianul român a semnat un contract valabil până în vară, cu formația catalană. Fostul mijlocaș evoluat pentru Espanyol perioada 1997-2001. Acesta a mai pregătit-o pe Almeria B (2009-2010), naţionala României U17 (2013-2014) şi Steaua (2014-2015).

După 15 etape din Primera Division, Espanyol Barcelona ocupă locul 12, din 20, cu 17 puncte. Gâlcă va debuta marți, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 3, împotriva echipei Levante, în returul șaisprezecimilor de finală ale Cupei Spaniei, În tur, în deplasare, rezultatul a fost egal, 1-1..

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE