Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristiano Bergodi, prezentat la ASA Tg. Mureș: "Normal că play-off-ul e ținta"

Postat la: 23.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conducerea clubului de fotbal ASA Târgu Mureș l-a prezentat oficial pe noul antrenor al vicecampioanei, Cristiano Bergodi.

"Cariera de antrenor și-a început-o în Italia, la formații ca Sassuolo, Lazio Roma și Lecce, la ultimele două ca secund. Bergodi este un apropiat al fotbalului românesc, antrenând rând pe rând pe FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli. Iași, Steaua. Înainte de a reveni la Rapid, pentru finalul sezonului trecut, a mai antrenat în Peninsulă pe Modena, Pescara (Serie A) și Brescia", se arată pe site-ul oficial al clubului de fotbal ardelean.

''Echipa a făcut ceva deosebit anul trecut, a fost o surpriză, a luptat pentru câștigarea campionatului și sper să putem continua ce au făcut antrenorii dinaintea mea, cel de anul trecut, domnul Ciobotariu. Timpul e scurt, dar când se intră din mers într-o echipă nu e niciodată ușor și sper să dau totul, sperăm în continuare să facem treabă bună. Obiectul este să ne clasăm cât mai sus în clasament. ASA trebuie să lupte în fiecare meci la victorie, pentru că acum e cunoscută după performanța de anul trecut. E normal, e o echipă care a făcut ceva în fotbalul românesc. Normal că play-off-ul e ținta. Echipa mi-a lăsat o impresie bună'', a spus Bergodi.

Staff-ul său va fi completat cu Luigi Ciarlantini - antrenor secund și Matteo Spatafora - preparator fizic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE