Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristiano Ronaldo l-a egalat pe Raul, cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid

Postat la: 01.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Atacantul Cristiano Ronaldo l-a egalat, miercuri seara, pe cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, Raul Gonzalez Blanco, autor a 323 de goluri în toate competițiile. Lusitanul a reușit o "dublă" în meciul cu Malmoe FF (2-0), din Liga Campionilor, informează AFP, citat de Agerpres.

Ca o comparație, portughezul a evoluat pentru echipa madrilenă în mai puțin de jumătate din meciurile lui Raul. Dacă Ronaldo a jucat în 308 partide, fostul internațional spaniol a evoluat în 741 de confruntări, între 1994 și 2010.

Lusitanul este lider și în clasamentul all-time al marcatorilor din Liga Campionilor, cu 82 de goluri, cu cinci mai mult decât rivalul său Lionel Messi (77 goluri), care e accidentat și va lipsi două luni de pe gazon.

Totodată, cu 17 goluri reușite în ediția 2013-2014, CR7 rămâne și cel mai bun marcator într-o singură ediție de Champions League.

În plus, Cristiano Ronaldo a marcat, cu Malmo, golurile 500 și 501 din cariera sa, la echipele de club (Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid) și națională, în 753 de jocuri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE